جستجو
تمام دسته‌ها
    منو بسته

    پاور استوریج

    پاور استوریج

    امروزه تکنولوژی خواه و ناخواه بیش از نیمی از زندگی بشر را در برگرفته است، به گونه ای که بسیاری از کارهای روزمره ما تنها از طریق تکنولوژی روز دنیا قابل انجام می باشد.

    رایانه ها، گوشی های هوشمند، ساعت های دیجیتالی و... همگی از جمله وسایلی هستند که موجب راحتی زندگی امروزی شده اند و با بهره مندی از آن ها می توانید در منزل و یا در مسافرت و محل کار تمامی کارهای روزمره خود را انجام دهید.

    اما همانگونه که می دانید تمامی این وسایل از طریق استوریج هایی که انرژی مورد نیاز آن ها را تامین می کنند قابل استفاده هستند، امروزه برای راحتی بیشتر کاربران پاور استوریج های همراه نیز وارد بازار شده اند که شما می توانید با خریداری یکی از از این استوریج ها دیگر نگران اتمام باتری وسیله الکترونیکی همراه خود نباشید.

    پاور استوریج چیست و چگونه عمل می کند؟

    پاور استوریج ها وسیله ای قابل حمل برای تامین انرژی باتری دستگاه های مختلف از قبیل موبایل، لپ تاب و ...   مورد استفاده قرار می گیرند.و همانطور که می دانید زیر مجموعه تجهیزات ذخیره سازی و بکاپ قرار میگیرد 

    این دستگاه ها از طریق مدارهای ویژه ای برای کنترل جریان این امکان را در اختیار کاربران قرار می می دهند که انرژی مورد نیاز را از قبل ذخیره سازی کرده و در مواقع نیاز از آن استفاده کنند.

     با بهره مندی از یک پاور استوریج در صورتی که به پریز برق دسترسی نداشته باشید به راحتی می توانید هر کدام از دستگاه های فوق الذکر را شارژ کنید.

    به این نکته توجه داشته باشید که پاور استوریج های برای تمامی دستگاه هایی که از طریق درگاه یو اس بی شارژ می شوند قابل استفاده می باشند.

    پاور استوریج ها با نام پاور بانک نیز شناخته شده هستند.

    آیا انواع پاور استوریج ها را می شناسید؟

    پاور استوریج ها را می توان در سه دسته ذیل تقسیم بندی کرد:

    1-   پاور استوریج های معمولی، که در اندازه و ظرفیت های متنوعی ساخته می شوند و برای کلیه دستگاه های دیجیتالی می توانند مورد استفاده قرار بگیرند، این نوع پاور استوریج ها دارای تنوع زیادی می باشند و در بازار می توانید انواع آن را مشاهده و خریداری کنید.

    2-   پاور استوریج خورشیدی، نوع دیگری از پاور استوریج ها هستند که همانطور که از نامشان نیز پیدا است انرژی موردنیاز کاربر را از طریق پنل های فتوولتائیکی که از آن برخوردارند از نور آفتاب دریافت می کنند.

    این نوع پاور استوریج ها در مقایسه با نوع قبلی که پیشتر به آن پرداختیم سریع نیستند و شارژ کامل آن ها مدت زمان زیادی به طول می انجامد که این امر موجب شده تا سازندگان این دستگاه امکان شارژ با کابل را نیز برای آن فراهم کنند.

    3-   نوع دیگر پاور استوریج ها نیز که طی چند سال اخیر به بازار عرضه شده است به شکل محافظ و یا قاب دستگاه مورد نظر طراحی و ساخته شده اند، این مدل که بیشتر برای گوشی های موبایل طراحی شده است از تنوع بسیار کمی برخوردارند بدین معنا که تنها برای چند مدل محدود از گوشی های هوشمند قابل استفاده می باشند.

     چگونه انرژی مورد نیاز را در یک پاور استوریج ذخیره کنیم؟

    تمامی انواع پاور استوریج ها دارای یک درگاه اختصاصی هستند که می توان از طریق اتصال آن به کامپیوتر و یا پریز برق انرژی را براساس میزان ظرفیتی که دارد در آن ذخیره کرد.

    البته لازم است بدانید که در مواردی پاور استوریج ها دارای درگاه های مینی یا مینی یو اس بی نیز می باشند که برای چندین دستگاه مختلف قابل استفاده هستند اما این مدل تنها در انواع محدودی در بازار موجود می باشد.

    مدت زمانی که برای ذخیره انرژی در پاور استوریج ها طول می کشد به میزان ظرفیت آن ها بستگی دارد به عنوان مثال شارژ یک پاور استوریج با ظرفیت 2000 میلی آمپر در حدود 2 ساعت به طول می انجامد و هر چقدر این ظرفیت بالاتر رود مدت زمان ذخیر نیرو در آن نیز طولانی تر خواهد شد.

    اغلب پاور استوریج ها که اکنون در بازار وجود دارند مجهز به یک چراغ ال ای دی برای اعلام میزان انرژی ذخیره شده هستند، برخی از پاور استوریج ها دارای 4 الی 5 عدد چراغ هستند که هر کدام از آن ها بیانگر 20 یا 25 درصد انرژی ذخیره شده در دستگاه است.

     

     

    بیشتر